fr - nl

Videlec

In onze showroom vindt u alle maten van LCD-schermen beschikbaar in herkende merken zoals LG, SONY & SANYO.

Hier is geen sprake van misleiding van de klant: de schermen zijn aangesloten, zodat we de klant kunnen laten zien welk beeld hij thuis zou bekomen. Verschillende configuraties zijn ingesteld, zodat we op elk moment onze uitdrukkingen kunnen illustreren : met of zonder de toevoeging van een decoder, in de buurt van een schuifraam voor helderheid, enz.

Er zijn natuurlijk niet alleen schermen, U vindt er ook een assortiment van fototoestellen (Sanyo reeds 99 euro met een li-ion batterij en 3 jaar garantie), camera's, home-theaters alsook nog blu-ray-spelers, alle toebehoren voor het aansluiten van uw apparaten en diverse profielen om TV- schermen aan de muur te vestigen of design TV-meubels tegen betaalbare prijzen voor iedereen.

Alle prijzen zijn inclusief levering en installatie. Er zal enkel een supplement gevraagd worden voor het installeren van het scherm aan de muur.

Als BeTV agent voor de regio, kunnen we ons assortiment uitbreiden om zo het visueel plezier van éénieder te optimaliseren door het toevoegen van welbepaalde programma's.

Aarzel niet eens langs te komen, we nemen de tijd om met U te babbelen om zo al uw angsten weg te nemen.